Web sitemize üye ol, ilk siparişine özel %30 indirim fırsatını yakala!

Gizlilik Politikası

            JANNE CARE KOZMETİK SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ GİZLİLİK POLİTİKASI

         

Janne Care Kozmetik Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi olarak, kişisel verilerinizin gizliliğine önem verdiğimizi siz değerli site kullanıcılarımız, üyelerimiz ve müşterilerimizin bilgilerine sunarız.

İşbu Gizlilik Politikası, yönettiğimiz   www.jannecare.com sitesi üzerinden toplanan verilerin gizliliği ve güvenliği hakkında sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızı 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ikincil mevzuat kapsamında bilgilendirmek amacıyla oluşturulmuştur. Kişisel verileriniz, işbu politika çerçevesinde, yalnızca size daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılacaktır.

  1. Gizlilik Politikasının Kapsamı

Janne Care Kozmetik San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. olarak yönettiğimiz sitemize erişiminiz sırasında topladığımız verilerinizin gizliliği ve güvenliği işbu politikanın kapsamındadır. Şirketimiz tarafından yönetilmeyen bir sitede, Janne Care’e ait bir logonun, işaretin vb. bir görselin bulunması işbu politikanın o site için geçerli olduğu anlamına gelmemektedir.

  1. Kişisel Verilerin Korunması


    1. 2.1.Kişisel Verilerin İşlenmesinde Genel İlkeler

Janne Care Kozmetik San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından kişisel verilerinize ilişkin işleme faaliyetleri aşağıda sayılan genel ilkelere uygun olarak gerçekleştirilmektedir:

Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma,

Doğru ve gerektiğinde güncel olma,

Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme,

İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma,

İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme.


    1. 2.2. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları ve Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

Kişisel verilerinizi tarafınızdan istenen hizmetlerin sağlanması, taleplerinizin alınması ve bu kapsamda sizinle iletişim kurulması gibi amaçlarla kullanıyoruz. Bu amaçlar aşağıdakilerle sınırlı olmamak üzere şu şekilde detaylandırılabilir:

Faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi

Finans ve muhasebe i̇şlerinin yürütülmesi

İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi

Mal / hizmet satın alım, üretim, pazarlama, satış, ve satış sonrası destek hizmetlerinin yürütülmesi

Site kullanıcıları ve siteden alışveriş yapan alıcıların yönetimi süreçlerinin yürütülmesi

Saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi

Sözleşme süreçlerinin yürütülmesi

Talep / şikayetlerin takibi

Veri sorumlusu operasyonlarının güvenliğinin temini yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi


Janne Care tarafından işbu politika dışında verilerin işlenmesi, güvenliği, gizliliği vb. hususlarda başka politikalar veya prosedürler de belirlenmiş olabilir. Bu nedenle diğer hukuki metinleri de incelemenizi tavsiye ederiz.

KVKK kapsamında hangi tür kişisel verilerinizin veri sorumlusu sıfatı ile Janne Care tarafından hangi amaçlarla ve hangi hukuki sebeplerle işlendiği ve aktarıldığı, kişisel verilerinizin hangi taraflara aktarıldığı, kişisel verilerinize ilişkin haklarınızın neler olduğu ile ilgili detaylı bilgi almak için lütfen KVKK ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde ilgili kişileri aydınlatmak amacıyla hazırladığımız Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnini okuyunuz. 

  1. Kişisel Verilerin Saklanması ve İmhası

Şirketimizin kişisel verileri saklama ve imha işlemleri için bir Saklama ve İmha Politikası oluşturmuştur. Kişisel verilerinize ilişkin saklama ve imha işlemleri bu politika kapsamında gerçekleştirilmektedir. Buna göre KVKK’da veya ilgili kanunlar ile sair ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır.

Mevzuatta işlediğimiz verinin saklanma süresine yönelik bir süre öngörülmemiş ise aramızdaki ilişkinin gereği olarak olası uyuşmazlıklar da göz önüne alınarak hukuki ilişkimizin sona ermesinden itibaren 10 yıllık dava zamanaşımı süresinin geçmesiyle verileriniz herhangi bir talebinize gerek olmadan silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

Kişisel verilerin işleme şartlarının tamamı ortadan kalkmış ya da tarafımızca beyan edilen veya mevzuat kapsamında belirlenen saklama süresi dolmuş ise verileriniz, ilk periyodik imha tarihinde veya en geç 6 ay içerisinde re’sen silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. Geçerli bir sebep ile verilerinizin silinmesine dair talepte bulunmanız halinde ise verileriniz yasal olarak mümkün olduğu nispette en geç 30 gün içerisinde silinir. Saklama süresi mevzuatta belirlenmiş verilerinizin öngörülen sürelerden önce silinmesini veya imha edilmesini talep etmeniz halinde söz konusu talebiniz gerçekleştirilemeyecektir.

  1. Çerezler Vasıtasıyla Toplanan Veriler

Çerezler, bir internet sitesi ziyaret edildiğinde ziyaretçinin cihazında depolanan ve isim-değer formatında veri barındırabilen küçük metin dosyalarıdır. Bu vesileyle internet sitesine/sitelerine ziyaretin gerçekleştirildiği cihaz ve ilgili kullanıcı hakkında çeşitli bilgiler elde edilebilmektedir. İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili detaylı bilgi için Çerez Politikası’nı inceleyebilirsiniz.

  1. Kredi Kartı Güvenliği

Janne Care Kozmetik Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi, www.jannecare.com sitesinden alışveriş yapan kredi kartı sahiplerinin güvenliğini ilk planda tutmaktadır. Janne Care, verilen siparişlerin ödeme/fatura/teslimat adresi bilgilerinin kontrolünü gerçekleştiren bir sisteme sahiptir. www.jannecare.com uluslararası güvenlik standartlarına uygun ödeme altyapısını kullanmaktadır. 

  1. Üçüncü Taraf İnternet Sitelerine Verilen Linkler

Sitemiz, üçüncü tarafların internet sitelerine ait bağlantılar içerebilir. Bu gibi hallerde üçüncü taraflarca veri toplanması, işlenmesi, paylaşılması veya aktarımı sorumluluğumuzun dışındadır. Üçüncü taraf siteleri kullanımınız ve bu sitelerle veri paylaşımınız, bu sitelerdeki gizlilik politikası ve kullanım şartlarına tabi olup işbu politikanın kapsamı dışındadır. Kişisel verilerinizi paylaşmadan önce ziyaret ettiğiniz internet sitelerinin gizlilik politikalarını okumanızı öneririz.

Janne Care, kredi kartı ve hesap bilgilerinizi ya da şifrelerinizi talep eden elektronik posta ve SMS’ler göndermemektedir. Bu sebeple şirketimizin ismi ve logosu kullanılarak; kişisel bilgileriniz ile kredi kartı ve hesap bilgilerinizi, şifrelerinizi talep eden e-posta ve SMS’lere kesinlikle itibar edilmemesi gerekmektedir.

  1. Politika’nın Güncellenmesi

İşbu politikanın hükümleri kısmen veya tamamen, internet sitemizde yayımlandığı tarihte yürürlüğe girmek üzere değiştirilebilir ya da yenilenebilir.

  1. Bize Ulaşın

İşbu politikanın yorumlanması veya uygulanması ile ilgili sorularınızı, çekincelerinizi veya şikayetlerinizi;

info@jannecare.com e posta adresine ya da şirketimizin “Şerifali Mah. Turcan Cad. No: 49A Ümraniye / İstanbul” adresine posta / kargo yoluyla iletebilirsiniz. Saygılarımızla